Toimisto, joka kulkee mukanasi

Toimisto taskussasi tarjoaa joustavan määrän laitteita, järjestelmiä ja palveluita sisältäen kaikki liiketoiminnan kannalta oleelliset verkkopalvelut. Kuukausiperusteinen hinnoittelu mahdollistaa koko IT-ympäristön käyttöönoton joustavasti ja ilman riskejä tai suuria kertainvestointeja.

Keskittämällä helppoutta yrittäjän arkeen

Keskitetyn palvelun avulla toimistorutiinien tekeminen on nopeampaa ja helpompaa. Tällöin aikasi ei kulu eri palveluntarjoajien sivustoille kirjautumisiin tai jatkuvasti eri tahojen kanssa asioimiseen. Toimisto taskussasi vapauttaa aikaasi ydintehtävien hoitamiseen ja tuo vakautta liiketoiminnan kulunhallintaan.

Palvelut joustavasti tarpeesi mukaan

Toimisto taskussasi sisältää helppokäyttöisen ja selkeän käyttöliittymän yrityksesi tiedonhallintaan. Sivuston palveluportaaliin on keskitetty kaikki laitteet, ohjelmistot ja palvelut, jotka ovat yrityksen käytössä. Toimistosta kirjaudut päivittäiseen toimintaan liittyvien palveluiden pariin, kuten esimerkiksi sähköpostiin, työajanhallintaan sekä tärkeimpien tunnuslukujen seurantaan. Portaalissa sijaitsee myös käyttäjähallinta, jota kautta pystyt helposti lisäämään tai poistamaan palveluiden käyttäjiä.

 

Yrityksen palvelutarpeet muuttuvat jatkuvasti. Pystyt hallitsemaan toimistoasi laajentamalla palveluita ja tarvikkeita omien käyttötarpeidesi mukaisesti. Kulujen hallinta on selkeästi näkyvillä ja seurattavissa. Ongelmatilanteiden sattuessa IT-tuki palvelee asiakkaitamme rajoituksetta ja ilman erillistä veloitusta. Toimiston perustaminen ja ylläpito ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Toimiston kaupassa on kaikki mitä tarvitset toimistoosi!

Matkapuhelimet, tietokoneet, läppärit, liittymät, ohjelmistot… Mitä ikinä toimistoosi tarvitsetkin, löydät sen kaupastamme. Tarjoamme korkealaatuiset, tehokkaat ja kestävät työkalut toimistosi kepeään pyörittämiseen.

Olemme keskittyneet korkealaatuisten ja luotettavien ratkaisujen toimittamiseen. Kaupassamme sinun ei tarvitse olla tietotekniikan asiantuntija, vaan voit jättää sen meidän tehtäväksemme. Kauppamme tuotteet on paketoitu kolmeen eri palvelukokonaisuuteen: Toimiston peruspakettiin, kattavampaan Toimisto+ -pakettiin sekä verkkokaupan Kauppa+ -pakettiin. Voit valita sen kokonaisuuden, joka palvelee yrityksesi tarpeitasi parhaiten. Me huolehdimme sen toimittamisesta. Toimisto taskussasi on aina joustava ja riskitön valinta. Asiakkaana voit hallinoida palveluitasi sekä tehdä lisäostoksia helposti oman tilisi kautta, milloin tahansa.

 

Tutustu toimistopaketteihimme: Toimisto, Toimisto+ ja Kauppa+ ja valitse oma, joustava toimisto taskuusi!

Comments are closed.