Yrityksesi virtuaalinen IT-osasto

J4B on yhden luukun IT-talo, joka toimittaa kaikki toimistosi laitteet, järjestelmät sekä tärkeät palvelut keskitetysti saman katon alta. Missionamme on poistaa IT huolesi kokonaisvaltaisten palveluratkaisujen avulla.

Kokonaisvaltainen ratkaisukumppani

J4B eli Jimm’s for Business on Suomen merkittävimmän pelialan verkkokaupan Jimm’sin perustama palvelukonsepti yrityksille. Haluamme, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan perusarjen pyörittämiseen ja me huolehdimme koko IT-ympäristöstä kuukausipohjaisella maksulla. Palvelumme on paketoitu kolmeen eri ryhmään: Toimiston peruspakettiin, tarvittavat pilvipalvelut kattavaan Toimisto+ -pakettiin sekä myymälän ja verkkokaupan Kauppa+ -pakettiin.

 

J4B ja Jimm’s ovat osa Lounea konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 72,8 M€. Lounean missiona on auttaa asiakkaita valitsemaan oikeat viestintä-, internet-, mobiili- ja TV-palvelut sekä liiketoiminnan tehostamiseen liittyvät palvelut ja ohjelmistot Forssan, Liedon, Lohjan, Loimaan, Salon ja Sastamalan seuduilla.

Toimisto aina mukanasi

Teetpä sitten liikkuvaa työtä, toimistotyötä tai tietokoneelta paljon tehoja vaativaa työtä, meiltä löydät aina oikeat työkalut henkilökohtaista palvelua unohtamatta.

 Tarjoamme koko IT-ympäristön, eli kokonaisvaltaisesti laite- ja järjestelmäratkaisut palveluineen joustavasti yrityksesi käyttöön. Kaikki toimistopakettimme ovat meiltä lähtiessään valmiita ja heti käyttökunnossa. Saat kauttamme myös kattavat IT-palvelut tarpeesi mukaan, kuten esimerkiksi sähköpostin, työaikaseurannan ja verkkosivut, joita hallinnoit yhden paneelin kautta. Saat toimiston käyttöösi nopeasti – ilman pitkää sitoutumista, kalliita kertainvestointeja ja riskejä. Tervetuloa toimistoon!

 

Tutustu toimistopaketteihimme: Toimisto, Toimisto+ ja Kauppa+ ja valitse oma, joustava toimisto taskuusi!

Comments are closed.